Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 398

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 416

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 420

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 447

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 459

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 478
Weight loss Chocolate Cake – Happy Healthy

Feel free to contact meFor any kind of enquiries please contact me on my mail: julie@happyhealthy.dk

Weight loss Chocolate Cake

– Scroll down for English version –

En chokoladekage der gør dig slank. Kan det være sandt? Og jeg taler endda om den ægte vare fuld af sukker, smør og gluten… Det kan lyde utroligt, men en chokoladekage som denne ER en del af min sunde livsstil.

De mennesker, som afholder sig fra alt usundt, er oftest dem, som kæmper mest med deres vægt. De, som ikke har restriktioner, har derimod lettere ved at vedligeholde en sund og stabil vægt.
Hvordan kan dette være?
Dette skyldes, at din krop er klog. Når du begrænser din kost, kan det skabe stress i dine tanker og krop, som sænker forbrændingen i et forsøg på at bevare så meget energi og fedt som muligt. Derudover vil afholdenhed skabe store cravings. Når man bruger en masse energi på at afholde sig fra noget særligt, vil kroppen og trangen pludselig bukke under og kulminere i overspisning og cravings. Derfor er det faktisk ofte de mest sundhedsfanatiske, der ender med at spise HELE kagen, når de nu endelig er bukket under for trangen.
Derfor, 

Mit bedste sundheds(og slanke-)råd

STOP restriktioner og ”super sundhed”. Der er INTET, du kan spise, som er ligeså stressende og skadeligt for din krop som diæter og restriktioner.
Nyd din min mad – og livet❤
Se opskrift på min yndlings ÆGTE chokolade kage HER.

– Kærlig hilsen Julie/HappyHealth – 

Følg mig på Facebook og Instagram


– ENGLISH –

A chocolate cake that makes you slim. Really? And I am even talking about the real kind full of sugar, butter and gluten… It may sound weird, I know, but a chocolate cake like this is actually a very important part of my healthy lifestyle.

People who restrict themselves are the ones battling most with their weight. People who don’t deprive themselves tend to keep a healthier and more stable weight.
How can that be?
This is because your body is wise! When you restrict your food it stresses your mind and body which slows down the metabolism to keep as much energy and fat as possible. Furthermore, restrictions create huge cravings. When you spend a lot of energy trying to restrict yourself from certain types of food you will sooner or later succumb to your urges and it will most likely lead to binges. That is also why it is most often health fanatic people who end up eating the ENTIRE cake when they finally let themselves indulge.
Therefore,

My very best health (and weight loss) advice

STOP restriction and “super healthy” diets. There is NOTHING you can eat that is as harmful to your body than the stress created from starvation and restrictions.
Enjoy food – and life!❤
Get my favorite REAL chocolate cake recipe HERE.

– Love Julie/HappyHealth – 

Follow me on Facebook and Instagram


RELATED POST

  1. […] I ved, at jeg går højt op i også at nyde lækre sager blot for nydelsens skyld. Faktisk så tror jeg på, at en chokoladekage som denne er med til at holde mig både sund og slank. Ja, det lyder mærkeligt, men den er god nok. Kan du læse mere om HER. […]

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *