Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 398

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 416

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 420

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 447

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 459

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 478
Zen Things to A Better Life – Happy Healthy

Feel free to contact meFor any kind of enquiries please contact me on my mail: julie@happyhealthy.dk
READING

Zen Things to A Better Life

Zen Things to A Better Life

– Scroll down for English version –

Zen betyder meditation og betegner en tilstand i sindet, hvor du oplever fuld tilstedeværelse i nuet samt integration af hele din krop, sind og sjæl. Når du er i zen, kan du lære at tænke, hvad du gerne vil tænke og føle, hvad du gerne vil føle, fx glæde.

At komme i kontakt med ”sin zen” kan opnås på forskellige måder, og det er meget individuelt, hvad der virker bedst for os hver især. Nogle oplever zen, når de mediterer, mens andre kommer i zen, når de færdes i naturen. Trods forskellige metoder så kan vi alle opleve zen. Prøv at integrere nedstående 12 zen principper i dit liv for at balancere din hverdag og gøre den både nemmere og gladere.

Zen things

 1. Gør én ting ad gangen
 2. Gør det nænsomt og udførligt
 3. Gør det fuldstændigt
 4. Gør mindre
 5. Skab rum og pauser imellem hver ting
 6. Skab ritualer
 7. Uddeleger tid til særlige ting
 8. Afsæt tid til at sidde
 9. Smil og tjen andre
 10. Gør rengøring og madlavning til meditation
 11. Tænk over hvad der er nødvendigt
 12. Lev simpelt
NB! De 12 principper er jeg stødt på flere stedet på nettet, men jeg har ikke været i stand til at finde den oprindelige forfatter. Denne danske version er endvidere min egen frie oversættelse af den engelske.

 

– Kærlig hilsen Julie/HappyHealth – 

Følg mig på Facebook og Instagram

Referencer:

http://zenmind.dk/zen/hvad-er-zen/


– ENGLISH –

Zen means meditation and is a state of mind where you experience complete presence and integration of your body, mind and soul. When you are in zen, you learn to think what you want to think and feel what you want to feel, e.g. happiness.

Feeling zen is something we are all able to but it’s very individual how we get there. Som feel zen when they meditate, while others feel zen when they are in nature. Try to integrate these 12 zen principles to balance your life and make it both easier and happier.

Zen things

 1. Do one thing at a time
 2. Do it slowly and deliberately
 3. Do it completely
 4. Do less
 5. Put space between things
 6. Develop rituals
 7. Designate time for certain things
 8. Devote time to sitting
 9. Smile and serve others
 10. Make cleaning and cooking become meditation
 11. Think about what is necessary
 12. Live simply
NB! I have come across these principles several places on the internet but I have not yet been able to find the original author.

 

– Kærlig hilsen Julie/HappyHealth – 

Følg mig på Facebook og Instagram

References:

http://zenmind.dk/zen/hvad-er-zen/


RELATED POST

 1. […] En af de mest effektive måder at fjerne negative tanker på er via mindfulness og meditation. Når man er i stand til at være til stede fuldt ud i øjeblikket, da kan man lære at tænke, hvad man gerne vil tænke, og føle, hvad man gerne vil føle. Få 12 gode råd til mere mindfulness i hverdagen HER. […]

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *