Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 376

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 398

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 416

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 420

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 447

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 459

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/happyhealthy.dk/public_html/wp-content/themes/artmag/admin/ReduxCore/inc/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 478
Healthy Vegan Chickpea Burger – Happy Healthy

Feel free to contact meFor any kind of enquiries please contact me on my mail: julie@happyhealthy.dk

Healthy Vegan Chickpea Burger

– Scroll down for english version –

Siden jeg 1-2 gange om ugen undgår at spise kød (kan du læse mere om HER), da elsker jeg at finde lækre alternativer til typiske kødretter. Denne kødfri burger smager fantastisk.

Jeg er efterhånden blevet rigtig glad for denne opskrift, da den gør det utrolig nemt og lækkert at lave kødfri retter. Den bliver ekstra lækker, når den suppleres med sunde løgringe. Jeg laver min burger med en glutenfri bolle, hummus, guacemole, pandestegt peberfrugt, squash og champignon samt spinat. Så bliver en burger vidste ikke sundere – eller mere lækker!

Kikærte-linse bøffer (6 store bøffer)
Glutenfri, laktosefri og vegansk 

Ingredienser:
200 g kikærter
200 g linser
1-2 fed hvidløg
1 lille løg
40 g glutenfri havregryn
Paprika, spidskommen, salt og peber
– Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

Blend samtlige ingredienser, undtagen kokosolie, i en food processer, indtil massen er jævn. Den bliver en smule klæbrig. Form massen til 6 store bøffer og steg dem på en pande i kokosolie på middelhøj varme. De skal have ca. 5-6 minutter på hver side men sørg for at kigge til dem undervejs.
TIP: Hvis du ikke spiser dem alle, så fungerer de super 1-2 dage efter som en sund og proteinrig snack.

– Kærlig hilsen Julie/HappyHealth – 

Følg mig på Facebook og Instagram


– ENGLISH –

Once or twice a week I eat meat free (read more about this HERE). Therefore, I love to find meat free alternative for the classic “meat dishes”. This meat free burger tastes amazing.

I’m very happy about this recipe since it makes it incredibly easy and delicious to make meat free dishes. It gets even better when you add my healthy onion rings. I make my burger with a glutenfree bun, guacamole, hummus, pan fried red peppers, courgettes and mushrooms and spinach. A burger does not get any healthier – or more delicious – than this.

Chickpea lentil burgers (6 pattys)
Gluten-free, lactose-free and vegan

Ingredients:
200 g of chick peas
200 g of lentils
1-2 cloves garlic
1 small onion
40 g oat gluten
Paprika, cumin, salt and pepper
– Coconut oil for frying

Method

Blend all ingredients except coconut oil in a food processor until the mass is smooth. It becomes a bit sticky. Form the mass into 6 large patties and fry them in a pan of coconut oil on medium-high heat. They must have about 5-6 minutes on each side but be sure to look at them along the way.
TIP: If you do not eat them all, they work perfectly 1-2 days after as a healthy, protein-rich snack.

– Love Julie/HappyHealth – 

Follow me on Facebook og Instagram


RELATED POST

  1. […] Disse løgringe passer helt perfekt i min veganske burger. […]

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *